Vyhľadávanie

Zahráte si Junior cup leto 2016?

Pred dvomi rokmi vznikla myšlienka usporiadať obdobu primátorského turnaja seniorov aj pre mladšie ročníky. Čas postúpil a my sa môžeme tešiť na tretie pokračovanie letnej verzie Junior cup mesta Čadca.

Tento rok sme dlho premýšľali nad tým, koho oslovíme a pozveme. Keďže sme v druhej extraligovej sezóne, rozhodli sme sa rozšíriť možnosť prihlásiť sa na turnaj aj ročníkom, ktoré už spadajú len do tejto kategórie – extraliga. Možno sa na turnaji objavia noví hráči HBK Čadca U19, aký sme ešte neoslovili, ktovie. Zároveň sme pripravili novinku v podobe turnaja žiakov (predovšetkým) druhého stupňa a prvých ročníkov stredných škôl.

 Na Junior cup leto 2016 sa tak môžu prihlásiť družstvá zložené z chlapcov a dievčat, ktoré sa narodili 1. 1. 1998 a mladší + družstvá zložené z chlapcov a dievčat, ktoré navštevujú druhý stupeň základných škôl alebo tento rok nastúpia do prvého ročníka strednej školy.. Podľa počtu doteraz prihlásených družstiev Junior KHL sa rozhoduje aj o tom, či sa nepoužijú rovnaké podmienky aj pre nasledujúcu sezónu 2016/2017.

Uvidíme, kto má chuť hrať. Turnaj sa bude konať na Hokejbalovom ihrisku v Čadci. Rozpis dodáme do piatku, 9. septembra 2016. Hráme podľa pravidiel ShBÚ. Nami odporúčaný počet družstiev je po štyri v každej kategórií. Minimálne štartovné bude 40 Euro na družstvo juniorov (10 hráčov - každý ďalší hráč už len 3 Eurá) a 20  € na družstvo žiakov.. V cene je svačina, pitný režim, ceny...

Tešíme sa na vás a kto sa ešte neprihlásil, má šancu tak urobiť do STREDY 7. 9. 2016, správou pre KHÚ, alebo na e-mail: tomas.urbanik@gmail.com. Dôležitý doklad, ktorý treba mať so sebou ak je hráč jeho držiteľom, je občiansky preukaz. Prilba a základná výstroj hráčov sú povinné.

Termín turnaja: 10. 9. 2016 (sobota)

KYSUCKÁ HOKEJBALOVÁ ÚNIA

Fotogaléria k článku :

4__5.jpg
1__5.jpg
2__5.jpg
3__5.jpg
cadecka-if.jpg
tretie-miesto-2.jpg
vitazi-if.jpg
striebro.jpg
roboadoif.jpg
img-20160105-163817-1.jpg
logo-khu.jpg
logo-kha-final.jpg
shbu-logo-rgb.jpg
junior-khl-logo-if.jpg

Súvisiace kategórie článkov :

Vytvorené: 02.09.2016 | Čitateľov: 1255

Fotogaléria

Kysucká hokejbalová liga
mmmmm