Vyhľadávanie

Junior cup mesta Čadca 2015

Junior cup mesta Čadca 2015Pred rokom vznikla myšlienka usporiadať obdobu primátorského turnaja seniorov aj pre mladšie ročníky. Čas postúpil a my sa môžeme tešiť na druhé pokračovanie letnej verzie Junior cup mesta Čadca.

Zmenil sa len ročník chlapcov a dievčat, ktorí môžu na turnaji nastúpiť. Každý, kto sa narodil 14. 9. 1997 a neskôr, si môže prísť zasúťažiť v konkurencií Kysuckých tímov s ambíciou obstáť v Junior KHL! Ide totiž o malú previerku pred začiatkom novej sezóny, ktorá sa má začať už 13. septembra 2015!

Druhá zmena od avizovaného termínu je posun podujatia z 5. septembra na 6. septembra 2015. To znamená, že sa bude konať v nedeľu. Prosíme prihlásené družstvá, ktorých sa to týka, aby do STREDY, 2. septembra 2015, nahlásili organizátorom z Kysuckej hokejbalovej únie, že zmenu zaznamenali a ich záujem o podujatie naďalej trvá.

Hrať sa bude na Hokejbalovom ihrisku v Čadci. Rozpis dodáme do piatku, 4. septembra 2015. Hráme podľa pravidiel ShBÚ. Minimálny počet družstiev je štyri. Minimálne štartovné je 40 Euro na tím  (10 hráčoov  -  každý ďalší hráč už len 2 Eurá. V cene bude svačina, ovocie, voda, kofola, ceny...

Tešíme sa na vás a kto sa ešte neprihlásil, má šancu tak urobiť do STREDY (2. 9. 2015).

Dôležitý doklad, ktorý treba mať so sebou ak je hráč jeho držiteľom, je občiansky preukaz. Spodná veková hranica nie je určená, ale odporúčaný minimálny vek je 14 rokov. Prilba a základná hráčská výstroj sú povinné.


KYSUCKÁ HOKEJBALOVÁ ÚNIA


Súvisiace kategórie článkov :

Vytvorené: 31.08.2015 | Čitateľov: 1711

Fotogaléria

Kysucká hokejbalová liga