Vyhľadávanie

ZAČNI LETO S OLY BULY!

ZAČNI LETO S OLY BULY!

Srdečne pozývame na kysuckú hokejbalovú novinku inšpirovanú letnými turnajmi URBAN BULY

Ako si si mohol všimnúť, OLY BULY sa skladá z dvoch slov a obom rozumieš veľmi dobre. OLY BULY je malou kvapkou v mori podujatí inšpirovaných olympijským hnutím, ktoré si po celom svete pripomína založenia novodobých olympijských hier a MOV. Preto by sme si chceli zahrať 22. júna 2024 na Mestkom hokejbalovom ihrisku v Čadci.

OLY BULY vznikol spontánne ako možnosť naštartovať letnú prípravu, alebo stráviť čas v spoločnosti priateľov hrou na malé bránky a bez brankára podľa mierne upravených pravidiel, ktorým však veľmi rýchlo porozumieš. Nebudú sa líšiť od tých, čo platili pri hre na ulici ;)

V jednom družstve (počítame aj s dievčatami) môže byť maximálne 6 a minimálne 4 hráčov/hráčiek. To si ale musíte byť istí, že budete vládať s dychom. Hoci sa bude hrať v jeden tretine hokejbalového ihriska, stale ide o hokejbal, jednu z najnáročnejších kolektívnych hier na svete.

O vodu, ceny a rozhodcu sme sa už postarali. Ty si zober partiu a prihláste sa na sociálnej sietu Facebook v správe pre Viktória Kysucká, Kysucký šport, alebo na mobilnom telefónnom čísle 0951 358 572. Zmestíte sa do jedného auta, tak neváhaj a prihlás sa čo najskôr. Ideálne do 18. 6. 2024 aby sme vedeli pripraviť počet účastníckych listov, pitný režim a ceny ;)

V sobotu 22. 6. 2024 sa od 9.00 h začína hokejbalový kolotoč. Tak si naskoč ;)

 

KYSUCKÁ HOKEJBALOVÁ ÚNIA


Vytvorené: 04.06.2024 | Čitateľov: 327

Fotogaléria

Kysucká hokejbalová liga