Vyhľadávanie

HBK Čadca v RESPECT lige napreduje

HBK Čadca v RESPECT lige napreduje

Ako sa vyvíjalo prvých 6. kôl v RESPECT Źirafa lige, kde si HBK Čadca počíňal nad očakávanie dobre a vedie tabuľku ligy si môžete prečítať vo výsledkovom sumári, ktoré sa postupne objavovali na stránkách mediálnych partnerov MY Kysucké Noviny a Kysuce. Titulná fotografia: Angelika

Nový hokejbalový projekt Kysuckej hokejbalovej únie a Hokejbalového klubu Čadca žne prvé ovocie. Výber hráčov, ktorí sa zapájajú do zápasov pravidelne, tvoria hráči z klubov KHL či odchovanci HBK Čadca, ktorí klub dostali do finále Slovenskej hokejbalovej extraligy U19 v roku 2017 alebo vybojovali strieborné medaily Slovenskej hokejbalovej extraligy U16 v roku 2012. Pôvodná myšlienka, hrať čo najlepšie a s radosťou, je okorenená víťazstvami, čo samozrejme všetkých veľmi teší. Veríme, že sa chlapcom bude dariť a že sa budú hrvou neustále baviť. 

1.kolo

GÓLOVÝ ÚČET ČADCE OTVORIL RUDOLF KUČÁK

Hokejbalisti načali novú sezónu RESPECT LIGY

Hokejbalový klub zo srdca Kysúc bude tento rok bojovať o body v nadregionálnej súťaži, v ktorej sa stretne s mužstvami z Trenčína, Považskej Bystrice, Žiliny, Rajca, Liptovského Mikuláša či Bytče. HBK Čadcu čaká aj derby zápas s Kysuckým Novým Mestom!

Na úvod sezóny si klub poradil s ďalším nováčikom súťaže Hurricanes pomerne hladko, keď zdolal svojho súpera o 12 gólov! Od úvodného bully sa Čadčania chopili iniciatívy a zatlačili svojho dezorientovaného súpera do jeho obrannej tretiny. Keby sa mali počítať gólové šance, tak by mohli viesť už 0:8, kým prišiel historický prvý gól a prvá premenená šanca Čadce v lige. O premiérový zásah sa postarala trojica Kučák-Slovák-Mravec. Hokejbalový veterán Rudolf Kučák bol na konci akcie, ktorú vypracovali jeho skúsení spoluhráči Pavol Slovák a Martin Mravec v 11. minúte zápasu. Hokejbalový powerforward „odklial“ hokejky svojich spoluhráčov a do konca prvej tretiny padli ešte dva góly z čepele Mariána Oškrobaného a Pavla Slováka. V druhej a tretej tretine to bol opäť koncert šancí v podaní hostí, keď padlo v každej tretine zhodne po 5 gólov! Treba spomenúť, že hráči Hurricanes mali záujem upraviť výsledok, no ich ojedinelé výlety z vlastnej polovice zachytávala obrana, alebo spoľahlivý Jakub Grochal. Čo môže Čadcu mrzieť je inkasovaný gól v 34 minúte. Čisté konto by strážcovi čadčianskej svätyne určite svedčalo viac. Za zmienku stojí fakt, že sa do štatistík zapísal každý hráč z 9 členného kádra v poli.

Hurricanes – HBK Čadca 1:13 (0:3, 0:5, 1:5)

Góly: 33:06 Lukáš Longa – 10:41 Rudolf Kučák (Pavol Slovák, Martin Mravec), 12:35 Marián Oškrobaný (Pavol Slovák), 12:50 Pavol Slovák (Adrián Masný), 15:23 Adrián Masný, 22:47 Miroslav Miko (Tomáš Urbaník), 25:37 Adam Greguš (Miroslav Miko), 27:10 Miroslav Miko (Tomáš Urbaník), 29:08 Pavol Slovák (Mroslav Miko), 30:51 Adam Greguš (Miroslav Miko), 32:46 Tomáš Urbaník (Rudolf Kučák), 34:52 Rudolf Kučák (Pavol Slovák), 40:41 Marián Oškrobaný (Rudolf Kučák), 44:09 Adrián Masný (Patrik Grochal). Strely: 13/49. Vylúčenia: 0/0. Brankári: Patrik Szocs (73,46 %) - Jakub Grochal (92,30 %). Hráč zápasu: Pavol Slovák.

HBK Čadca: Jakub Grochal – Martin Mravec, Miroslav Miko, Marián Oškrobaný – Rudolf Kučák, Adrián Masný, Pavol Slovák – Patrik Grochal, Tomáš Urbaník, Adam Greguš.

 

2. kolo

HBK Čadca je na čele Respect ligy!

Tomáš Urbaník strelil hetrik

Papierový nováčik HBK Čadca si pripísal druhé cenné víťazstvo v Respect Žirafa lige, keď zdolal jeden z najskúsenejších tímov ligy a minuloročného bronzového medailistu Euroimpex Žilina 5:1! Na výsledku sa tromi gólmi a jednou asistenciou podieľal kapitán Tomáš Urbaník.

Čadčania začali duel o niečo lepšie a dokázali si vypracovať aj niekoľko sľubných šancí. Predovšetkým útočná trojica Kováč-Urbaník-Kučák mala ku gólu veľmi blízko. Proti bol strážca svätyne Euroipexu Paleček. Bronzoví medailisti minulej sezóny hrozili predovšetkým cez Drevenáka, no v prvej tretine sa len oťukával, pretože obrana Čadce šliapala spoľahlivo. Otvárací gól prišiel v 14. minúte, keď sa do šance dostal Tomáš Urbaník a pohotovo premenil výborný pas z rohu ihriska od Adama Greguša – 1:0. Na druhý gól Čadce sa nečakalo dlho. O necelú minútu využil zaváhanie obrany hráč zápasu, keď sa ocitol v samostatnom úniku, naznačil kľučku a popod padajúceho Palečeka pridal druhý gól. V druhej časti hry prišli aj väčšie šance skúsených Žilinčanov, no všetky pokusy končili na istom Jakubovi Grochalovi. Čadca šla do vedenia o 3 góly v 29. minúte. Tento krát slávila úspech nahodená prihrávka pred bránu od Juraja Kováča, kde bol dôsledný Urbaník a na dva krát prepasíroval loptičku do siete súpera – 3:0. Euroipex predsalen vsietil gól a ako sa neskôr ukázalo, tak šlo o čestný úspech, keď „vyšachoval“ inak spoľahlivú obranu Čadce a nikým nekrytý Drevenák sa z ideálnej pozície nemýlil – 3:1. Druhá tretina skončila zmierlivo 1:1. V tretej časti hry pridávali góly už len Čadčania. Najprv si s neposlušnou loptičkou ideálne poradil Rudolf Kučák – 4:1 a na konečných 5:1 uzavrel ukážkovým vešiakom pod horné brvno Adam Greguš po milimetrovej prihrávke od Patrika Grochala - 5:1. Žilinčania ešte stihli odohrať jednu presilovú hru, avšak bez gólového efektu. Čo neodvrátil obranný val, pohotovo kryl Jakub Grochal. V tabuľke tak majú Čadčania lepšie skóre od HBK Rona Rozkvet a o jeden bod viac ako obhajca titulu Blackhawks, takže sa na týždeň budú pozerať na ligový pelotón z jeho čela.

HBK Čadca – Euroimpex Žilina 5:1 (2:0, 1:1, 2:1)

Gól (asistencie): 13:58 Tomáš Urbaník (Adam Greguš), 14:53 Tomáš Urbaník, 23:05 Tomáš Urbaník (Juraj Kováč), 30:13 Rudolf Kučák (Tomáš Urbaník), 38:33 Adam Greguš (Patrik Grochal) – 28:51 Drevenák (Húlka, Koštek). Strely: 36/20. Vylúčenia na 2 min.: 1/0. presilové hry a oslabenia: 0/0. Brankári: Jakub Grochal (95 %) - Paleček (86,11 %). Hráči zápasu: Tomáš Urbaník – Drevenák.

Zostava HBK: Jakub Grochal – Martin Mravec, Marián Oškrobaný, Miroslav Miko – Juraj Kováč, Tomáš Urbaník, Rudolf Kučák – Adam Greguš, Adrián Masný, Patrik Grochal, Peter Firek.

 

4. kolo

PATRIK GROCHAL POTIAHOL OFENZÍVU ČADCE

HBK ČADCA VEDIE RESPECT LIGU!

HBK Čadca sa zatiaľ bodovo nemýli a vedie ligu s tromi víťazstvami! V zaujímavom derby stretnutí 4. kola na seba narazili dva kysucké celky. HBK KNM Predators a HBK Čadca si na ihrisku nič nedarovali, no aktuálny líder tabuľky má v zostave Patrika Grochala, ktorý sa podieľal na štyroch z piatich gólov svojho tímu!


Zápas mal od začiatku veľmi dobré tempo. Brankári si držali čistý štít do 11. minúty, kedy predátori prvý krát trestali zaváhanie obrany Čadce a Michal Palarec otváral skóre. Ďalšie góly prišli až v druhej tretine, kde sa skóre menilo až štyri krát. Tomáš Urbaník vyrovnal po spolupráci s Adamom Gregušom a Patrikom Grochalom. Miro Miko zakončil individuálny prienik peknou strelou do vzdialenejšieho rohu Hájnikovej svätyne a bolo 1:2. Dlho sa však hostia netešili. V 23. minúte dokázal Ivan Dupkala usmerniť neposlušnú loptičku do siete Čadce a opäť sa stav vyrovnal. Ďalšie tri gólové príspevky Čadce mali podpis hráča zápasu. Patrik Grochal sa do streleckej listiny zapísal po prvý krát, keď zabezpečil jednogólové vedenie na 3:2 v 25. minúte po vyhratom buly v útočnom pásme. Veľkú šancu vyrovnať dostali predátori hneď v úvode tretej časti hry, kedy šli do presilovej hry piatich proti trom. Svoju šancu využili a akciu Michala Palarca a Ivana Dupkalu zakončil Juraj Káčerík. Bol to však ich posledný príspevok, keďže Jakub Grochal viac gólov nepustil a už úradoval len jeho brat Patrik. Najprv prihrával Adamovi Gregušovi na víťaznú ranu zápasu v 36. minúte a dve minúty pred koncom poistil výsledok gólom z nemožného uhla a stanovil skóre zápasu na 3:5. Čadca je jedno z dvoch mužstiev zo 17 členného pelotónu účastníkov Respect ligy, ktorý ešte neprehral a aj tento týždeň sa bude na svojich vyzývateľov pozerať z čela tabuľky.

HBK KNM Predators – HBK Čadca 3:5 (1:0, 1:3, 1:2)

Gól (asistencie): 10:30 Michal Palarec (Michal Remenec), 22:09 Ivan Dupkala (Juraj Káčerík), 31:22 Juraj Káčerík (Ivan Dupkala, Michal Palarec)(PP) - 17:14 Tomáš Urbaník (Adam Greguš, Patrik Grochal), 20:58 Miroslav Miko, 24:20 Patrik Grochal (Tomáš Urbaník), 35:25 Adam Greguš (Patrik Grochal), 42:58 Patrik Grochal (Tomáš Urbaník). Strely: 26/35. Vylúčenia na 2 min.: 1/3. Presilové hry: 1/0. Oslabenia: 0/0. Brankári: Peter Hájnik (85,71 %) - Jakub Grochal (88,46 %). Hráči zápasu: Michal Palarec – Patrik Grochal.

 

NIEKTORÉ NAJ PO 4. KOLE

HBK Čadca stavia na kolektíve a pevnej obrane

Hokejbalová sezóna je v plnom prúde. Tak, ako sa roztočil extraligový kolotoč sa po Slovensku rozbehli aj regionálnej súťaže. Dva kysucké tímy si na sezónu 2019/2020 dali prihlášku do Respect Žirafa ligy a už stihli aj vzájomné derby. Lepšie z neho vyšiel úplný nováčik ligy HBK Čadca, vďaka čomu sa stále drží na špici 17 členného peletónu najväčšej slovenskej nadregionálnej súťaže!

Tak ako v každom športe aj v hokejbale sa na celky z čela tabuľky ostatné tímy pripravujú trošku inak. To isté čaká aj Čadčanov, ktorí zopakovali kúsok HBC Čadca Podzávoz zo sezóny 2012/2013, keď viedol žilinskú ligu bez prehry ešte aj po 5. kole! Uvidíme, čo predvedie tento výber hráčov, ktorí sa zatiaľ ukazuje kompaktne, ťaži z dobrej obrany s výborným brankárom. Práve mužovi v maske Jakubovi Grochalovi ďakujú za to, ako podržal tím v rozhodujúcich chvíľach predovšetkým v súboji proti minuloročnému bronzovému celku z Euroimpexu a aj v derby s KNM Predátors. Jeho 91,53 % úspešnosť zákrokov je v priebehu súťaže zatiaľ najlepšia z celej ligy. Pred sebou má Jakub pevnú obranu, ktorá stojí na výkonoch skúseného Martina Mravca, technicky zdatného Mira Mika a platného Mariána Oškrobaného. Vpredu sa bude Čadca spoliehať na výkony Pavla Slováka, ktorý vedie klubové štatistiky v počte bodov získaných v jednom zápase. Dva góly a tri asistencie má aj Miroslav Miko. Ďalší útočníci už taktiež dokázali bodovú potenciu. Či už zatiaľ najproduktívnejší hráč klubu a kapitán Tomáš Urbaník, hráč derby zápasu Patrik Grochal či strelec prvého gólu HBK v lige veterán Rudolf Kučák. Na súperov platí pohyblivý Adam Greguš a dôsledný Juraj Kováč či Adrián Masný, vicemajster SR v drese Čadce z roku 2017.

Najbližší program opäť o niečo lepšie preverí klub z čela tabuľky. Do konca súťaže je ešte veľmi veľa zápasov na čo sa môžeme spoločne tešiť. Už túto nedeľu o 18.00 h v športovej hale na Bôriku nastúpi HBK Čadca proti TJ SOKOL Žirafa, ktorý porazil ako jediný tím aj aktuálneho majstra ligy Blackhawks. Je sa na čo tešiť a budeme vás priebežne informovať.

Zostava HBK Čadca: Jakub Grochal – Martin Mravec, Marián Oškrobaný, Miroslav Miko - Adam Greguš – Adrián Masný – Patrik Grochal, Pavol Slovák – Tomáš Urbaník – Rudolf Kučák, Juraj Kováč, Peter Firek.


 

5. kolo

HBK ČADCA NA VÍTAZNEJ VLNE, ZDOLAL AJ TJ SOKOL!

Ľubo Gerát si otvorili gólový účet v presilovej hre


Výber HBK Čadca si vydobil veľmi cenné víťazstvo v nadregionálnej RESPECT Žirafa lige, keď porazil skúsený TJ Sokol. Všetko ale mohlo byť inak, napriek tomu, že Čadčania viedli už 3:0! V prvej tretine podržal priebežného lídra tabuľky brankár. Hoci začali Čadčania náporom a prvé minúty sa snažili nájsť cestičky do Krškovej svätyne, neuspeli. Keď prevzal iniciatívu súper, všetko končilo na adrese Jakub Grochal. Na góly sa čakalo až do druhej časti hry. Najprv Ľubo Gerát exportne otvoril skóre v presilovej hre. Druhý zásah pridal Miroslav Miko, ktorý mal podiel aj na prvom góle. Na 3:0 zvyšoval Adam Greguš, keď mu prihrával hráč zápasu Ľubo Gerát. Čadčania vyhrávali v 26. minúte už 3:0, no skúsený Sokol začal sťahovať svoj náskok a trestal chyby obrany Čadčanov. Ešte do konca druhej tretiny na rozdiel jedného gólu znižovali Brčko, ktorý sa odpútal od brániaceho hráča a pohotovým tečom umiestnil loptičku do ľavého horného rohu. Hulín sa presadil pohotovou strelou spomedzi kruhov. Keď na začiatku tretej časti hry previezol celú domácu obranu vynikajúci Pirošík, autor troch bodov za gól a dve prihrávky, zápas začínal odznova. Dlho sa čakalo na otvorenie okienok v obrane a ako prví sa dočkali Čadčania. Patrik Grochal prestrčil loptičku na rozbehnutého Tomáš Urbaníka a ten zariadil víťaznú ranu zápasu umiestnenou strelou ponad vyrážačku Krška. Záverečná power play hostí už gól nepriniesla a Čadčania si pripísali štvrté víťazstvo! Gratulujeme!

HBK Čadca – TJ Sokol Žirafa 4:3 (0:0, 3:2, 1:1)

Góly (asistencie): 18:31 Ľubomír Gerát (Miroslav Miko) (PP), 20:40 Miroslav Miko (Tomáš Urbaník), 25:33 Adam Greguš (Lubomír Gerát), 42:27 Tomáš Urbaník (Patrik Grochal) – 27:16 T. Brčko (P. Pirošík), 29:53 M. Hulin (P. Pirošík), 31:26 P. Pirošík (D. Štafen). Strely: 32/23. Vylúčenia na 2 min.: 0/2. presilové hry: 1/0. Oslabania: 0/0. brankári: Jakub Grochal (86,95 %) - M. Krško (87,5 %). Hráči zápasu: Ľubomír Gerát – P. Pirošík.

ZOSTAVA HBK ČADCA: Jakub Grochal (Marek Miko) – Martin Mravec, Marián Oškrobaný, Adam Greguš – Juraj Kováč, Tomáš Urbaník, Rudolf Kučák – Michal Stenchlák, Adrián Masný, Tomáš Firek – Patrik Grochal, Ľubo Gerát, Miroslav Miko. Tréner: Anton Duník.


 

6. kolo

ČADCA PORAZILA TRENČÍN VYSOKÝM ROZDIELOM
V KLUBE SA UVIEDLO NIEKOĽKO NOVÝCH TVÁRÍ

Kysucký hokejbal slávi víťazný vstup do nadregionálnej hokejbalovej súťaže RESPECT Žirafa ligy. Päť zápasov a päť víťazstiev. Taká je bilancia nováčika súťaže v konkurencií sedemnástich klubov. Liga je len na začiatku, ale zdá sa, že Čadčania vykročili správnou nohou a v nastolenom trende chcú pokračovať.Tento krát porazili pirátov z Trenčína vysoko 11:1.

Rozbehnutý nákladný vlak z Čadce mali tentokrát zastaviť piráti z Trenčína. V oklieštenej zostave dokázali chvíľu odolávať a aj pohroziť, ale parnú lokomotívu poháňal a do kotla neustále prikladal Miroslav Miko, ktorý otváral skóre v 7. minúte po peknej spolupráci s Adamom Gregušom dokonca vo vlastnom oslabení – 1:0. Druhý presný zásah zaistil o dve minúty na to odvážnym výletom z obranného pásma Marián Oškrobaný, keď namieril presne do nekrytej časti Šišovského bránky – 2:0. V Čadčianskej svätyni sa premiérovo ukázal Marek Miko. Hostia nehrozili často, ale keď sa nasťahovali pred jeho bránu, vedeli poriadne zavariť, čo mladý brankár kryl. Najväčší vietor zažili piráti z Trenčína v druhej tretine. Ukážkovú spoluprácu si opäť zopakovali Miro Miko a Adam Greguš. „Ja na bráchu, brácha na mňa“ a gól – zaznelo po Adamovej presne strele do odkrytej bránky – 3:0. Ďalší gól vsietil Michal Stenchlák. Využil tak tretiu návštevu v útočnom pásme súpera v jednom striedaní, ktoré si vytvoril jeho útok – 4:0. Svoj gólový účet v HBK Čadca si otvoril Roman Kadlečík. Dvojnásobnému držiteľovi Sekerášovej trofeje z Európskej hokejovej ligy nabíjal Martin Mravec – 5:0. Odkrytý priestor v obrane súpera dokázal výborne využívať Miro Miko a po jednom z jeho prienikov priamo do „kasy“ trenčanov ukážkovo zakončil – 6:0. Následne mu hetrik ponúkol tvorivý  Adam Greguš a Miro nezaváhal - 7:0. Adam si pripísal hetrik v asistenciách. Gólovú bodku druhej tretiny nasadil Patrik Grochal z jeho obľúbenej streleckej pozície – spoza bránky – 8:0. V tretej tretine sa dočkali aj hostia, keď sa po ojedinelom útoku prezentoval strieľanou prihrávkou Kapka a Ďuriš pohotovo tečoval. Bolo znížené na 8:1. Čadčania však boli pri chuti a do Šišovského siete usmernili loptičku ešte tri krát. Skórovali obaja centri. Najprv Ľubo Gerát po zisku loptičky v útočnom pásme presne napriahol a prestrelil čo mu stálo v ceste – 9:1. Magickú desiatku dosiahol Tomáš Urbaník strelou spomedzi kruhov, kde ho výborne našiel Michal Stenchlák a ten istý strelec zachoval chladnú hlavu pred bránou hostí, keď si sklepol odrazenú loptičku pred seba a pohodlne dorazil do odkrytej svätyne pirátov. Dvojciferné skóre znamená piate víťazstvo v rade a honor lídra tabuľky. Gratulujeme a želáme veľa ďalších športových úspechov!

HBK ČADCA - Pirates Trenčín 11:1 (2:0, 6:0,3:1)

Góly: 06:10 Miroslav Miko (Adam Greguš)(OS), 07:45 Marián Oškrobaný, 16:53 Adam Greguš (Miroslav Miko), 17:56 Michal Stenchlák, 20:45 Roman Kadlečík (Martin Mravec), 24:11 Miroslav Miko, 29:01 Miroslav Miko (Adam Greguš), 29:30 Patrik Grochal, 34:12 Ľubomír Gerát, 40:03 Tomáš Urbaník (Michal Stenchlák), 42:38 Tomáš Urbaník (Adam Greguš) – 31:51 Ďuriš (L. Kapko). Strely: 38/10. Vylúčenia na 2 min.: 3/1. Presilové hry: 0/0. Oslabenia: 1/0. Brankári: Marek Miko (90 %) - M. Šišovský (71,05 %). Hráči zápasu: Adam Greguš, Miroslav Miko – L. Kapko.

ZOSTAVA HBK ČADCA: Marek Miko (Jakub Grochal) – Martin Mravec, Marián Oškrobaný, Tomáš Bajánek, Roman Kadlečík – Miroslav Miko, Ľubomír Gerát, Adam Greguš – Michal Stenchlák, Tomáš Urbaník, Patrik Grochal – Rudolf Kučák, Marek Čech.

 

Aktuálna tabuľka RESPECT ligy

P

Názov tímu

PZ

V

VP

PP

P

Sk

Gr

B

 

1.

HBK Čadca

5

5

0

0

0

38:9

+29

15

 

2.

HBK RONA Rozkvet

5

5

0

0

0

37:14

+23

15

 

3.

HBC Revolution

6

4

0

0

2

41:22

+19

12

 

4.

Blackhawks

6

2

2

0

2

56:29

+27

10

 

5.

FUNKY MONKEYS Liptovský Mikuláš

5

3

0

1

1

20:20

0

10

 

6.

EUROIMPEX

4

3

0

0

1

42:13

+29

9

 

7.

PEPEK Team

5

2

1

0

2

28:22

+6

8

 

8.

TJ SOKOL Žirafa

5

2

1

0

2

21:19

+2

8

 

9.

HBC SALORA Žilina

5

2

0

1

2

23:19

+4

7

 

10.

HBC Rajec Wings

4

2

0

0

2

24:23

+1

6

 

11.

HBK KNM Predators

5

2

0

0

3

26:31

-5

6

 

12.

HBC Warriors Hlboké

4

2

0

0

2

12:19

-7

6

 

13.

Scorpions

4

1

0

2

1

24:21

+3

5

 

14.

Pirates Trenčín

4

1

0

0

3

20:26

-6

3

 

15.

HBK VICTORY

4

1

0

0

3

15:24

-9

0

 

16.

ALL-INN Budatín

6

0

0

0

6

13:70

-57

0

 

17.

HURRICANES

5

0

0

0

5

5:64

-59

0

 

 

Brankári, ktorí odchytali viac ako 50% času

  Meno Tím Z V R P M S PS G PG SO %
1. Jakub Grochal HBK Čadca 4 4 0 0 180 82 20.50 8 2.00 0 90.24%
2. Marek Šimo HBC Revolution 6 4 0 2 269 176 29.33 22 3.67 0 87.50%
3. Vladimír Piecka HBK RONA Rozkvet 4 4 0 0 180 103 25.75 13 3.25 0 87.38%
4. Kristián Šperňák HBC SALORA Žilina 4 2 0 2 195 129 32.25 17 4.25 0 86.82%
5. Matej Krško TJ SOKOL Žirafa 4 2 0 2 185 121 30.25 16 4.00 0 86.78%
6. Marek Hrabinský FUNKY MONKEYS Liptovský Mikuláš 4 2 0 2 180 107 26.75 16 4.00 0 85.05%
7. Peter Závacký HBC Warriors Hlboké 3 1 0 2 135 97 32.33 18 6.00 0 81.44%

Brankári, ktorí odchytali menej ako 50% času

7. Marek Miko HBK Čadca 1 1 0 0 45 10 10.00 1 1.00 0 90.00%

Kanadské bodovanie klubu

1. Tomáš Urbaník HBK Čadca 5 8 6 14
2. Miroslav Miko HBK Čadca 5 7 5 12
3. Adam Greguš HBK Čadca 5 6 4 10
4. Patrik Grochal HBK Čadca 5 3 5 8
5. Rudolf Kučák HBK Čadca 5 3 2 5
6. Pavol Slovák HBK Čadca 1 2 3 5
7. Marián Oškrobaný HBK Čadca 5 3 0 3
8. Ľubomír Gerát HBK Čadca 2 2 1 3
9. Adrián Másny HBK Čadca 3 2 1 3
10. Michal Stenchlák HBK Čadca 2 1 1 2
11. Martin Mravec HBK Čadca 5 0 2 2
12. Roman Kadlečík HBK Čadca 1 1 0 1
13. Marek Miko HBK Čadca 2 0 1 1
14. Tomáš Nevedel HBK Čadca 0 0 0 0
15. Marek Čech HBK Čadca 1 0 0 0
15. Tomáš Fírek HBK Čadca 1 0 0 0
17. Peter Firek HBK Čadca 2 0 0 0
18. Juraj Kováč HBK Čadca 3 0 0 0
19. Jakub Grochal HBK Čadca 4 0 0 0

Kompletná zostava HBK Čadca, hráči, ktorí doteraz nastúupili vo farábách klubu: Jakub Grochal, Marek Miko – Martin Mravec, Marián Oškrobaný, Roman Kadlečík, Tomáš Bajánek – Adam Greguš, Ľubomír Gerát, Miroslav Miko – Pavol Slovák, Tomáš Urbaník, Rudolf Kučák – Michal Stenchlák, Tomáš Firek, Peter Fírek - Marek Čech, Adrián Masný, Juraj Kováč. Tréner: Anton Duník.

 

 

KYSUCKÁ HOKEJBALOVÁ ÚNIA


Vytvorené: 12.11.2019 | Čitateľov: 2580

Fotogaléria

Kysucká hokejbalová liga