Vyhľadávanie

HBC Čadca Podzávoz je nový zimný majster!

HBC Čadca Podzávoz je nový zimný majster!Zimná liga KHÚ 2017 pozná svojich víťazov. Hbc Čadca Podzávoz sa stal v poradí piaty majster halovej zimnej súťaže, v jej piatom ročníku. Dá sa povedať, že „tradícia“ pokračuje. Doteraz neobhájil najťažší kysucký pohár ani jeden klub. (Foto: LEMI) 

Dream team, Hbk Kysucké Nové Mesto, Hbk Raková, Empire Okružná a Hbc Čadca Podzávoz. Pätica majstrov Zimnej ligy KHÚ. Donedávna najvyššia trofej dnes putovala na Podzávoz. Slávu a lesk tento klub pozná. Dlhodobo sa držal v kontakte so špicou tabuľky. Prekonal nejednú ťažkú prekážku, aby skončil tam, kde je teraz, na vrchole. A hoci Jednu škvrnku titul má, keď sa na posledný ligový zápas proti novopečenému majstrovi nedostavil súper z Martina, domáci klub za to nemôže. Zaujímavosťou triumfu je, že sa na najmenšom inkasovanom počte gólov v lige podieľali až štyria brankári, z ktorých ani jeden nespĺňal podmienku odchytať minimálne polovicu zápasov, aby mohol byť medzi najlepšími.

Záverečný špurt však mal patriť ešte jednému klubu. AloDoor Žilina mohol urobiť posun na „bedňu“. Otázka znela, či porazí Krásno Sparrows. Nestalo sa. V Krásne si zrejme povedali: „Ak nie my, tak ani vy.“ Práve Sparrows obhajovali bronzové medaile spred roka, avšak skončili na štvrtej priečke vďaka vzájomnému zápasu proti AloDoor.

Kocky boli hodené a treba ich znovu pozbierať. Zimná liga Kysuckej hokejbalovej únie je na konci. Záverečné vystúpenie sa podpísalo pod tento sumár výsledkov, tabuľku a individuálne trofeje. Cenu pre najlepších odovzdával František Kučák, poslanec MZ v Čadci a Tomáš Urbaník, predseda KHÚ.

ZIMNÁ LIGA KHÚ 2017
Nedeľa, 19. 3. 2017

AloDoor Źilina – Krásno Sparrows 4:5 (0:1, 2:3, 2:1)

Gól (asistencie): 11:13 Tomáš Piš (Róbert Prívara, Lukáš Piják)(PP), 17:54 Michal Ondrúšek, 22:32 Adam Žák (Lukáš Piják), 28:29 Hodás (Lukáš Piják, Róbert Prívara) – 07:41 Patrik Lastovica (Ľubomír Jakubec), 11:34 Miroslav Rapant, 22:04 Tomáš Čimbora (Martin Snoha), 18:18 Adam Greguš (Tomáš Čimbora, Martin Snoha), 26:44 Ľubomír Jakubec (Martin Snoha).
Strely: 28/24. Vylúčenia na 1 min.: 1/6. Presilové hry: 1/0. Oslabenia: 0/0.
Brankári: Sandanus (79,16 %) – Tomáš Nevedel (85,71 %).
Hráči zápasu: Róbert Prívara – Martin Snoha.

Hbc Čadca Podzávoz – Hbk Medokýš Martin 5:0 kont.

Konečná tabuľka TU.http://khl.sportvin.sk/liga/zimnakhl/

Individuálne štatistiky:http://khl.sportvin.sk/liga/zimnakhl/statistiky


KYSUCKÁ HOKEJBALOVÁ ÚNIA

Fotogaléria k článku :

pod.jpg
podd.jpg
pod-b.jpg
pohare__1.jpg
samo-k.jpg
samo__1.jpg
dt.jpg
empire.jpg
tomas.jpg
vlado.jpg
sudi.jpg
luido.jpg
krasno__2.jpg
hra.jpg
milan.jpg
Vytvorené: 19.03.2017 | Čitateľov: 1200

Fotogaléria

Kysucká hokejbalová liga
mmmmm